Klimatizace

V současné době přestává být klimatizace luxusem, ale naopak se stává běžným vybavením každé domácnosti či kanceláře a nezbytným vybavením průmyslových hal a chladírenských nebo mrazírenských objektů, kde se převážně v letních měsících prostory velmi rychle přehřívají kvůli podávaným výkonům a energiím.
Dodáváme a instalujeme komplexní dodávky klimatizace do bytů, kanceláří, administrativních a výrobních prostor. V prvním kroku navrhneme bezplatný návrh řešení klimatizace, po vzájemném odsouhlasení zajistíme vlastní dodávku a montáž klimatizačního zařízení a závěrem zaškolíme obsluhu.

Dříve se klimatizace specializovaly především na chlazení místností, tedy odvod horka z vnitřních prostor ven, dnes však tato moderní zařízení umožňují i další úpravy vzduchu – ohřev, filtraci, ionizaci, zvlhčování i odvlhčování vzduchu a samozřejmě chlazení vzduchu.
Rovněž dnešní klimatizace zvládají i vytápění, pracují jako tepelné čerpadlo vzduch-vzduch. Díky tomu, že se jedná o hospodárný způsob přitápění, ho můžete využít během přechodného období na jaře a na podzim, čímž ušetříte za energie z klasického vytápění.